Sunday, 15 April 2012

mengenali LELAKI dari cara KETAWANYA #lawak#



cuba korang perhatikan macam mana kawan lelaki korang or maybe boyfrendz korang ketawa... kot-2 ada macam kat bawah ni HAHA... jom kenali karakter LELAKI dari caranya ketawa...

1. lelaki KEDEKUT
ketawanya pendek-pendek, ringkas saja bunyinya.... (macam mana agaknya bunyinya ye? hikhikhik)


2. lelaki DERMAWAN
ketawa dia sambil menabur duit kepada orang... (wujud ke orang macam ni? HAHA)


3. lelaki KURANG PERTIMBANGAN
tidak boleh berhenti ketawa bila dah start ketawa.. (ish-2 kejam nye =.=" HUHU)


4. lelaki PENGECUT
langsung tidak berani mengeluarkan suara bila ketawa.. (ketawanya xbunyi just nampak badan dia je terangkat-angkat HUHU)


5. lelaki KURANG AJAR
orang dok sedih-2 dia boleh ketawa terbahak-bahak... (memey kuang ajaq! HUHU)


6. lelaki LEMAH SEMANGAT
dia pengsan bila mendengar ketawanya sendiri.. (ini orang pon ada ka?? HUHU)


agak-2 ada x cara-2 diatas ni kat boyfrenz korang? huhu ni cume gurauan santai :) tapi kalau ade yang terase tu erk....... sendiri pikir la HEHE I'M SORRY ! :face15:




sumber: Majalah Ujang


♥ DaH BaCE..? tOLonG KLik BaWAh NiE PlaK ^_^ mEKasiH ♥


TaNx FoR REadiNG ^_^ SilA KoMEn APe yG PaTOt yE..

2 si cumel lemparkan senyuman:

ShakRoil ewAnT said...

kalau saya jenis gelak yang macam mana erk ? O.o

cik_miemy said...

@ShakRoil ewAnT xde kot :| sb awk gelak plik hahahah :P so awk xde lam list diatas XD

Pages