Monday, 4 June 2012

cuti semester sudah tamat!


Haaaa napak kurus x? Hehehe hai... dah berhabuk blog ni jadinya.. disebabkan kekeringan idea plus! bz ikut family beli persiapan adik nak masuk u.. so xberupdate la blog ni huhu aku poyo-poyo kalut kate xupdate bagai macam la ade org yg sudi bace blog merapu aku ni hehe kalau ade yg sudi tu... hehe mekasih noh.. malu mak *blushing* back to topik... cuti sem dah nak abis dah *muke sedih* 11 jun ni aku dah start kuliah balik... jadi selamat tinggal melaka.. i will miss u huhu.. hey there penang! wait for me... kepada blogger-blogger uitm yg same cam mimi dah nak masuk sem baru... mimi ucapkan good luck tok sem baru ni yo! hope sem baru ni lebih baik dari sem lepas hihi :)


♥ DaH BaCE..? tOLonG KLik BaWAh NiE PlaK ^_^ mEKasiH ♥


TaNx FoR REadiNG ^_^ SilA KoMEn APe yG PaTOt yE..

2 si cumel lemparkan senyuman:

ShakRoil ewAnT said...

nak tamat dah ? saya panjang lagi :P

cik_miemy said...

@ShakRoil ewAnT untung la =.="

Pages