Wednesday, 30 May 2012

Segmen "Saya Blogger Hot" by Chegu Along

hai reader(s)...

hari ni mimi dah di TAG oleh Miss Ana untuk juin segmen Chegu Along ni...

:99:

1 lagi kat situ die tulis diPAKSA.. jadi mimi juin gak la kan HAHA takde keje same ni... oklah pada yang boring-2 dan ingin mendapat hadiah misteri dari Chegu Along.. boleh la juin segmen ni sekali dengan mimi :) syarat-syaratnye simple je....

Syarat penyertaan :

1. Mestilah seorang blogger.
2. Follow blog Chegu Along. (wajib)
3. Klik like pada page Chegu Along. (tak wajib)
4. Pastikan tajuk entri : Segmen "Saya Blogger Hot" by Chegu Along.
5. Copy banner kat atas tu : "Saya Blogger Hot" dan paste dalam entri anda.
6. Paksa 3 kawan anda join segmen ni.
7. Tinggalkan link entri anda di ruangan komen entry CheguAlong. (ruang lain, batal penyertaan. hahaha *kejam!*)


syarat 1-5 mimi dah sah... so syarat yang ke-6 tu.. HAHA mangsa-mangsanya ialah:

1. Shakroil Ewant
2. Farah Shahrizat
3. Ahlong Shark

ok maaf kepada mangsa-mangsa diatas hehe :D



♥ DaH BaCE..? tOLonG KLik BaWAh NiE PlaK ^_^ mEKasiH ♥


TaNx FoR REadiNG ^_^ SilA KoMEn APe yG PaTOt yE..

2 si cumel lemparkan senyuman:

ShakRoil ewAnT said...

adesh . tag tag nih yang lemah sikit nie .

The 5 Click said...

joined :3

Pages