Saturday, 9 June 2012

babai cuti.. hai-hai kuliah~ :'(

saya budak



makk ! nak balik nak balik ! :face59: wuuu~ sedihnye hatiku ini sebab cuti ku sudah tamat.. HUHU

mulai isnin ni bermula lah hari-hari busy ku.... korang nak tau tak?? tak nak tau? ahh tak kesah la.. nak bagitau gak ! HEHE jadual kelas aku tak besh ooo! korang tengok sendiri...



jadual ni atas ehsan membe sekelas aku yang rajin buat dan susun kan jadual tok kita orang yang over rajin ni HEHE

cer korang bayangkan... bayangkan~ kelas aku hari khamis ade kelas malam kan.. start pukul 7 malam sampai pukul 10 malam... cer korang bayangkan lagi.. haaa cepat bayangkan.. HUHU mase tu pulak tengah pose..macam mane nak buka pose tu?? magrib pon agak-2 korang bile kami nak solat? HUHU tapi selalunye lecturer akan bagi mase untuk solat.. jadi bulan pose ni kami ramai-2 berbuka dalam dewan kuliah la gamaknye.. HEHE boleh la buat kenduri... sorang bawak ayam percik.. sorang bawak kurma.. sorang bawak soya cincai sorang bawak tu sorang bawak ni... kan kan kan.... lecturer pon kena juin la... HUHU adoyy dok napak hari isnin masing-masing pakat lentok la dalam kelas... dah lah 4jam direct.. HUHU jumaat pulak ade kelas petang.. aarrgghhh TIDAK !!! nak balik :face59:

adoyy ape la ko ni mimi... baru nak mula kuliah.. tak masuk lagi.. dah merungut bagai HUHU aku bukan merungut ape.. aku dok bosan sorang-sorang kat bilik ni... so aku pon dok merungut la kat sini.. aku nak sembang dgn member sebelah katil... sebelah katil aku kosong... HUHU jadi.. aku pon sembang la dengan blog ni... tak salah kan...? blog aku... biola aku nak meluahkan perasaan sikit HEHE jangan marah haaa :D

ok lah... lenguh pulak tangan aku dok naip ni... biase le... dah lame dak menaip laju-laju.. mai-mai hari ni nak try naip laju balik... mau tak lenguh.. HUHU

pape pon... GOOD LUCK FOR ALL UITM'S STUDENTS.... selamat berkuliah~ HEHE


♥ DaH BaCE..? tOLonG KLik BaWAh NiE PlaK ^_^ mEKasiH ♥


TaNx FoR REadiNG ^_^ SilA KoMEn APe yG PaTOt yE..

2 si cumel lemparkan senyuman:

alyaclumsy said...

selamat maju jaya. hahaha

cik_miemy said...

@alyaclumsy hahahah tanx alya =.="

Pages