Saturday, 12 November 2011

| Segmen Kau Follow Aku Aku Follow Kau |



miemy ditag oleh Fatin...
so..
miemy pon xwat ape..
miemy juin segmen shaz ni....

nak juin gak..??
just klik banner atas ni ye :D

tag:
kamu | kamu | kamu | kamu



♥ DaH BaCE..? tOLonG KLik BaWAh NiE PlaK ^_^ mEKasiH ♥


TaNx FoR REadiNG ^_^ SilA KoMEn APe yG PaTOt yE..

14 si cumel lemparkan senyuman:

bee shaz wals said...

hi cik miemy..thank you follow my segmen kau follow aku aku follow kau..link cik miemy shaz dah masukkan dalam entri..ajaklah kawan kawan lain yea..semoga blog cik miemy akan terima new followers..thank u

cik_miemy said...

@bee shaz wals tanx shaz ^_^ sb wat segmen ni :D

Hackers said...

hai miemy....tag hackers ke...apa hackers perlu buat ni..hehehe..pasal Bloglist 30 terpantas tu..feed kamu dah ok..dah tersenai di blog hackers....

cik_miemy said...

@Hackers hehe~ aah miemy tag hackers :D juin jum ^_^ yeke? hik! time ksh :D

NaLutdi n'iA said...

dri segmen yg sama .. (:
meh la berkawan2 ,
http://gadisc0tt0nlalala.blogspot.com/2011/11/segmen-kau-follow-aku-aku-follow-kau.html

cik_miemy said...

@NaLutdi n'iA salam kenal :)

Alissya_Yana said...

singgah dari segmen yang sama n follow awk
http://nature1002.blogspot.com/2011/11/segmen-kau-follow-aku-aku-follow-kau.html

cik_miemy said...

@Alissya_Yana miemy BW xD

-syira- said...

singgah dari segmen yg sama..:)

http://bicarahatidia.blogspot.com/2011/11/segmen-kau-follow-aku-aku-follow-kau.html

cik_miemy said...

@-syira- tanx ^^ japg miemy BW :D

sukagelak said...

hai..dari segmen sama..follow balik yea..da follow sini :)

raby atul edawiyah said...

dri segmen sama...foloe awk.. foloe me back.. http://kisahedastory.blogspot.com/2011/11/jom-join-segmen-kau-follow-akuaku.html

cik_miemy said...

@raby atul edawiyah done :)

ema_amy said...

HAi i Follow u

http://madamemaamy.blogspot.com/2011/11/jom-join-segmen-kau-follow-aku-aku.html

Pages