Thursday, 3 November 2011

.:: 25 Things Random Giveaway by Penmerah.com ::.



wahh ! one more GIVEAWAY...
adiah dye super ohhwsem!!

cam besa....
miemy blogwalking & jmpe blog PEN MERAH ni..

jum la juin skli :face75: just klik banner atas ni...

syarat-2 GIVEAWAY ni..:

1. Buat entri dengan ”25 Things Random Giveaway by Penmerah.com”

2. Kena la follow blog Penmerah.com. Muahahahaaa.

3. Copy banner comel tu dan letak dalam entri untuk join Random Giveaway.

4. Tag kawan – kawan minimum 3 orang aje. Nak tag ramai pun boleh takde masalah.

5. Dah siap entri, tinggalkan link entri tu kat ruangan komen bawah nanti. Semoga tuah menjadi milik korang ye!

Tempoh Kontes : 21 Oktober – 10 November 2011

simple kan??
so..
miemy nak tag 3 org..
siapakah mangsanye???????? HAHA

Farah
Eykaa
Eika

ok done :)



♥ DaH BaCE..? tOLonG KLik BaWAh NiE PlaK ^_^ mEKasiH ♥


TaNx FoR REadiNG ^_^ SilA KoMEn APe yG PaTOt yE..

4 si cumel lemparkan senyuman:

Cik Eykaa said...

goodluck dear :')

cik_miemy said...

@Cik Eykaatanx dear :D

Eika Suzyana said...

Alamak awak, kte da join GA nih la :(
SORRY awak, naty tag kte kat GA or contest lain eh ? heee :)

Salam kenal ^^

cik_miemy said...

@Eika Suzyana hehe so k :D main tag je ni :p

#salam pknlan gk hihi

Pages