Friday, 9 November 2012

Alhamdulillah~ Hadiah Buat FAMILY & SAHABAT.

hari ni terjawablah segala persoalan.. teka teki yang bermain difikiran selepas menduduki peperiksaan akhir semester... pertama sekali mimi bersyukur pada ALLAH sebab DIA dah beri mimi peluang merasa balik duduk dalam Dean List... Alhamdulillah... mimi berjaya bangkit dari kegagalan (erk macam tak sedap pula bunyinya.. ok kita tukar) kejatuhan result mimi sem 4.. tapi mimi tak mahu ingat lagi lah pointer yang jatuh tu.. huhuhu sangat-2 sedih tengok result... tapi sem ni mimi pulun sehabis mungkin dan Alhamdulillah atas sokongan dari keluarga, sahabat, kekasih hati & dan bantuan yang diberikan olehNYA serta kawan-2 & lecturer .. mimi peroleh la result yang mimi berbangga sangat hari ni...

ini kira kejayaan yang paling tinggi mimi pernah perolehi.. walaupun masih banyak kekurangan untuk dapat kan 4 RATA tu... tapi hampir-2 pon dah cukup buat mimi rasa bersyukur dan seronok sangat-2.. terima kasih YA ALLAH..

ini la result mimi... tak da lah gempak macam orang lain... tapi bagi orang biasa macam mimi... cukup luar biasa dah la result ni kan... huhuhu Alhamdulillah syukur.....

segala no IC & no STUDENT kenalah tapiskan.. heheh private :P alamat pon kena tapis juga takut kang ada pulak yang hantar rombongan meminang cepat sangat hahahah #perasan pulak minah ni DUSH2~!!

ini lah hasil usaha mimi... Alhamdulillah... kawan-2 mimi yang lain result macam mana? ok tak? mimi harap semua dapat result yang PLUS-PLUS GEMPAK dari mimi ok... jom berjaya sama-2 :) jangan putus asa untuk dapatkan yang terbaik :D cewaaaahhh~~! hehehh


♥ DaH BaCE..? tOLonG KLik BaWAh NiE PlaK ^_^ mEKasiH ♥


TaNx FoR REadiNG ^_^ SilA KoMEn APe yG PaTOt yE..

2 si cumel lemparkan senyuman:

fatin amalina husna said...

alhamdulillah..tahniahh!!
seronok tgk mcm tu..=)

cik_miemy said...

@fatin amalina husna alhamdulillah hehe :) tanx fatin ^_^

Pages