Sunday, 25 September 2011

new header :)

assalamualaikum.. 

kowag tau x..? cmne nak tau lau aku xcite kn hihihi~ aku ske follow blogger2 laen... bkn aku harap depa follow aku balik.. xpon.. aku ske tgk blog dyowg senanye.. cantik.. cute.. header gerak2 cumel2 gitu ko.. haha tp aku na wat header cmtu memey x la.. sb ak ne reti na wat nate tu :( *sedih.. hahakz.. jd ni jela yg ak mampu wat.. bebekal kan photoscape & picnik.. aku try la wat header yg simple + xbape nak cantik ni.. actually aku xreti gune adobe! sedih x dgr? waaa! ade je software adobe tu tp hare aku xreti guna.. cube gk usha2 na try... sesungguhnye aku memey bute adobe haha sebab ak tetap xdapat nak gune nate tu...


cumel x header aku...??
baek kowg kate yee kang kak jah kecik aty ko..
hahaha

actually byk da header yg ak pnh wat.. tp ak ase lawak pon ade =.= yg pon aku ase cm syok sniwi.. .ehh pe ku kesah.. blog aku kn hahah *kejam.. yg ni la header2 lame ku.. xde gerak2nye =.= huhu..




maaf.. aku xde topik na ckp senanye.. tp aku na menulis (ishh menaip la.. neda tulis) huhu so.. ni jela hahah aku tingin nak blaja cam2 tau.. tp xde kesempatan.. yg aku blja skrg ni pon "FUNDAMENTALS OF COMPUTER PROBLEM SOLVING" kowg tau x prgram C++ ?? lbey kuag cmni la bntuknyee
 

after debug..
memey aku ske sbjek ni.. ni la sbjek tok paper final ak strosnye =.= huhu kowg2 doa kan aku k.. cpe2 yg nak blja coding C++ mai2 nak ajaq haha *cam terer ceit! hahah ok la.. aku doakan kawan2 aku pon llus sbjek ni.. kite kejar mtlamat kite 3pointer n above ok kwn2?? hope ley stay in dean list huhu amin :)




♥ DaH BaCE..? tOLonG KLik BaWAh NiE PlaK ^_^ mEKasiH ♥


TaNx FoR REadiNG ^_^ SilA KoMEn APe yG PaTOt yE..

3 si cumel lemparkan senyuman:

Umie Artoqiemie said...

suke header yang bawah sekali..

cik mira said...

eh kite pon blaje c++ jugak !

cik_miemy said...

umie: yg bwh skli? yeke? hihi nty kte tkr2 hik tanx ^_^


mira: yeke?? haha same la kte :p

Pages